Home
top
« Άρθρα

Γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί: όταν η καταστροφή της ζωής γίνεται πιο εύκολη από τη δημιουργία της

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από έναν σπόρο που φυτεύουμε στο έδαφος και που μεγαλώνει φτιάχνοντας λουλούδια, δέντρα, καρπούς; Παλαιότερα, ο γεωργός έσπερνε τους σπόρους του καλαμποκιού, έκανε τη συγκομιδή των καρπών, πουλούσε ένα τμήμα τους και κρατούσε το υπόλοιπο για να το φυτέψει το επόμενο έτος ή για την περίπτωση που δεν θα είχε κακές συνθήκες . Ήταν τότε αυτός ο μόνος υπεύθυνος του τι ήθελε να πουλήσει ή και τι να φυτέψει. Αλλά τώρα, τα καλαμπόκια που έχουν αναπτυχθεί από σπόρους ΓΤΟ (Γενετικώς Τροποποιημένους Οργανισμούς) είναι στείρα, γεγονός που σημαίνει ότι αν φυτέψουμε έναν σπόρο γενετικώς τροποποιημένου καλαμποκιού, αυτός δε θα μπορέσει να μεταφυτευθεί και να αποδώσει. Έτσι, η ροή της ενέργειας της Φύσης διακόπτεται ηθελημένα.

Η οικονομική κυριαρχία των λόμπι των ΓΤΟ και των βιομηχανιών βιοτεχνολογίας

Οι γεωργοί εξαρτώνται από τα λόμπι και τις βιομηχανίες αυτές για κάθε σπόρο που σπέρνουν και αγοράζουν. Ελέγχουν τους σπόρους, ελέγχουν τα πιάτα μας... είναι μια σιωπηλή στρατηγική η οποία είναι πιο ισχυρή ακόμα και από τις βόμβες ή τους πολέμους. Οι ΓΤΟ και οι βιοτεχνολογίες υποχρεώνουν τους παραγωγούς και τους καταναλωτές να εξαρτώνται εξΆ ολοκλήρου από τις δυνάμεις της αγοράς.

Οι ΓΤΟ έχουν ενσωματωθεί πονηρώς στη διατροφή μας

Η αρχή των ΓΤΟ είναι η προσθήκη maillons στους γενετικούς κώδικες των φυτών ώστε να καταστούν ανθεκτικά, για παράδειγμα, σε κάποια έντομα. Κάποιοι προσθέτουν μετά ένα κομμάτι του γενετικού κώδικα μιας αράχνης, η οποία παράγει δηλητήριο. Το ίδιο το φυτό θα γίνει τελικά φορέας αυτού του στοιχείου, το οποίο θα καταλήξει στο πιάτο μας. Επεμβαίνοντας ο άνθρωπος στη Μητέρα αλλάζοντας το χώμα της, επεμβαίνει στην ίδια την πορεία της Ζωής με καταστροφικό τρόπο.

Το 80% των ΓΤΟ χρησιμοποιούνται ως τροφή για τα ζώα και το 75% της καλλιεργήσιμης γης χρησιμοποιείται για τη διατροφή των ζώων για την κτηνοτροφική παραγωγή και τη βόσκηση. Οι ΓΤΟ ως εκ τούτου, φτάνουν στο πιάτο μας μέσω του κρέατος. Άλλωστε, στο σούπερ μάρκετ, πολλά προϊόντα περιέχουν ΓΤΟ εν αγνοία μας.

Οι ΓΤΟ έχουν καταστροφικές συνέπειες για την υγεία μας

Μετά από πολλά επιστημονικά πειράματα, διαπιστώθηκε ότι το διαγονιδιακό σιτάρι και το διαγονιδιακό καλαμπόκι προκαλούν εκφύλιση ορισμένων οργάνων, πρόωρη γήρανση και ανισορροπία σε ολόκληρο τον οργανισμό. Η λειτουργία ορισμένων οργάνων επιβραδύνεται και ο γενικός ρυθμός του σώματος διαταράσσεται. Αυτές οι διαπιστώσεις έχουν επιβεβαιωθεί από πολλά ανεξάρτητα εργαστήρια τα οποία έχουν επίσης αποδείξει αντίσταση στα αντιβιοτικά, εξασθενημένες ανοσοποιητικές άμυνες του σώματος, ακόμη και στειρότητα. Ακόμα και χωρίς εκτεταμένες μελέτες, οι μελισσοκόμοι βλέπουν ήδη τα σμήνη των μελισσών να αποδεκατίζονται χωρίς να λάβουν υπόψη τους ότι η επικονίαση (μεταφορά γύρης από ένα φυτό σε άλλο από τον αέρα ή τα έντομα) είναι πολύ πραγματική και ότι πολύ σύντομα υγιή φυτά θα μεταμορφωθούν από ΓΤΟ.

Οι ΓΤΟ συμβάλλουν στην εκμετάλλευση και την καταστροφή της γης αντί στην προστασία της

Λοιπόν; Αυτό λέγεται πρόοδος; Ονομάζουμε επιστημονική εξέλιξη την δημιουργία σπόρων που αυτοκαταστρέφονται; Τι αξία υπάρχει σε αυτήν την καταστροφή της ζωής; Οποιοσδήποτε μπορεί να συντρίψει το πιο μικρό, αυτό είναι εύκολο. Ποιος μπορεί ακόμα να υποκληθεί μπορστά στο θάυμα της ζωής, μπροστά στη μαγεία ενός σπόρου που φυτεύουμε στο χώμα και που μας προσφέρει τους καλύτερους καρπούς του;

Τα παιδιά σήμερα είναι ίσως τα μόνα που μπορούν να βλέπουν αυτή την ομορφιά... Αλλά ποιος ακούει τα παιδιά;

Ο άνθρωπος είναι ανίκανος να δημιουργήσει ζωή. Και αντί να το παραδεχθεί, προτιμά να παίζει τον μαθητευόμενο μάγο δείχνοντας ότι είναι ικανός να την καταστρέφει, υπό το πρόσχημα της επιστημονικής εξέλιξης.

Η άποψη των Εσσαίων για τους ΓΤΟ: μια σκοτεινή νοημοσύνη που οδηγεί τα πάντα στην μηχανοποίηση

Για τους Εσσαίους, τα ΓΤΟ δεν είναι το αποτέλεσμα της δράσης κάποιων επιστημόνων με καλή ή κακή πρόθεση. 'Ομως, ακριβώς όπως υπάρχει μια νοημοσύνη ανώτερη από τον άνθρωπο που δημιούργησε τους σπόρους, τα δέντρα, τα φρούτα, υπάρχει και μια άλλη νοημοσύνη μοναδικός σκοπός της οποίας είναι να υποδουλώσει το παρόν δυναμικό της ζωής του ανθρώπου και της Φύσης, μέσα από την ακραία εκμηχάνιση όλων των διαδικασιών της ζωής. Έτσι, αυτή η σκοτεινή διάνοια, αυξάνει καθημερινά την επιρροή της και τον έλεγχό της πάνω στην ανθρωπότητας και τη γη.

Οι Εσσαίοι δεν είναι κατά της επιστημονικής έρευνας ούτε της τεχνολογικής προόδου, όσο η ζωή γίνεται σεβαστή. Τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας και κοινής λογικής.

'Εως πού θα φτάσουμε στη χειραγώγηση της ζωής;

Οι ΓΤΟ καταστρέφουν το δυναμικό της ζωής που περικλύεται στον σπόρο, δηλαδή καθετί που μπορεί να τον κάνει να ανανεωθεί και να αναπτυχθεί επ' αόριστον. Ποιος θα σταματήσει την καταχθόνια μηχανή; Κι αν κάναμε το ίδιο πράγμα με τους ανθρώπους; Κι όμως, ήδη είμαστε σε θέση να αλλάξουμε το DNA του ανθρώπου, είναι κάτι που έχει αρχίσει. Και αν ο απώτερος σκοπός της σκοτεινής αυτής νοημοσύνης είναι να καταστρέψει τον σπόρο της ζωής, την ψυχή των ανθρώπων και να τους οδηγήσει προς όλο και μεγαλύτερη μηχανοποίηση για να τους ελέγχει και να τους χειρίζεται καλύτερα;

Ο στόχος αυτών των αθέατων δυνάμεων είναι να δημιουργήσει ανθρώπους μεταλλαγμένους, αδύναμους, υποχρεωμένους να στραφούν προς την τεχνολογία η οποία μεταμορφώνεται σε τεχνοκρατία. Ο άνθρωπος θα γίνει σταδιακά πλήρως εξαρτημένος, αβοήθητος, δουλικός, άρρωστος.

Το δεύτερο στάδιο θα αρχίσει...

Αργότερα, θα πούμε: "Ναι, είναι αλήθεια, οι ΓΤΟ ήταν ένα λάθος, αλλά ας μη μιλάμε γι' αυτό, αφού η ζημιά είναι πια ανεπανόρθωτη. Οπότε ας προχωρήσουμε στο να βρούμε θετικές λύσεις". Για να κάνουν τα άρρωστα όργανα να λειτουργήσουν ξανά σωστά, θα μας προτείνουν (ή θα μας επιβάλλουν, όπως με τους ΓΤΟ) μεταμόσχευση τεχνητών οργάνων ή γενετικώς τροποποιημένων οργάνων, τα οποία θα μειώσουν ακόμα περισσότερο το δυναμικό του ανθρώπου για τη ζωή, την ψυχή, την εξέλιξη. 'Ετσι θα αλλάξει η ίδια η δομή του ανθρώπου χωρίς να μπορούμε να την επαναφέρουμε. Το σώμα του θα μεταλλάσσεται διαρκώς. Αυτά τα μοσχεύματα δεν είναι διαθέσιμα ακόμα. Πρόκειται για ένα έργο που θα εμφανιστεί αφού οι ΓΤΟ θα έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες.

Ευαισθητοποίηση και δράση τώρα για την προστασία της ζωής

Σήμερα οι άνθρωποι αισθάνονται ότι πίσω από τους ΓΤΟ εμφανίζεται ένα μέλλον που είναι επικίνδυνο για τη ζωή, αλλά δεν τολμούν να εκφράσουν τις αντιλήψεις τους και να λάβουν σαφή θέση υπέρ ενός άλλου τρόπου ύπαρξης στον κόσμο.

Η επιθυμία του Ιδρύματος Essenia είναι να αφυπνιστεί η ανθρωπότητα και να σταματήσει τη διδαδικασία της παραγωγής ΓΤΟ προτού εμφανιστούν τα τεχνητά μοσχεύματα στην πραγματικότητα της ανθρώπινης ζωής. Η δημιουργία Εσσαϊκών Χωριών στοχεύει στη διατήρηση της ζωής και της ιερής πολιτιστικής κληρονομιάς της Γης, η διατήρηση κάθετί αυθόρμητου και δημιουργικού στον άνθρωπο.


« Άρθρα

Τα Νέα μας
Eνημερώσεις

Social Media


Facebook YouTube

Μάνταλας Αγγέλων
Άγγελος της Γης Άγγελος του Αέρα

Μάνταλας Ενέργειας
Το άνοιγμα της καρδιάς Βρες την αιτία των ασθενειών

Όταν τρως το φρούτο να φυτεύεις το κουκούτσι, ώστε και άλλες καρδιές μετά από σένα να μπορέσουν να χαρούν το δένδρο που είναι φορτωμένο με καρπούς ωριμασμένους στον ήλιο.

Olivier Manitara


bottom