Home
top
Κυριακή 14 Ιουνίου, 18:00 - 20:00, ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας
Ο Κύκλος των Αρχαγγέλων, μια προγονική επιστήμη ευλογίας, προστασίας και εργασίας στον εαυτό, προερχόμενη από την εσσαϊκή Παράδοση, επιτρέπει στον άνθρωπο να ενωθεί με τον θεϊκό κόσμο μέσω της σκέψης, του λόγου, των σωματικών κινήσεων και των συνειδητών πράξεων.
Τα ευεργετήματα αυτής της πρακτικής είναι τεράστια:
 • Πνευματική, νοητική, συναισθηματική θεραπεία και ενδυνάμωση της φυσικής άμυνας του σώματος.
 • Ηρεμία και γαλήνη στην καρδιά.
 • Σκέψη διαφωτισμένη από την θεϊκή γνώση.
 • Επανασύνδεσή μας με την θεϊκή μας προέλευση.
 • Επανασύνδεσή μας με την Φύση.
Ο Κύκλος των Αρχαγγέλων είναι η γιορτή των μυστηρίων της Ζωής που εμφανίζονται στις 4 εποχές, είναι η μεγάλη τελετουργία των Εσσαίων για να μπεις σε κοινωνία με τους λεπτοφυείς θεϊκούς κόσμους των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων.
Μάθε περισσότερα
Σε αυτόν τον εορτασμό, χιλιάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο θα συντονιστούν για να επιτευχθεί ένα μεγάλο πεδίο ζωής που θα ενισχύσει την παρουσία του θεϊκού κόσμου επάνω στην γη.
Με θέμα "η απόδοση τιμών και η προσφορά τον Θεό", ολοι μαζί θα γιορτάσουμε την πόρτα του καλοκαιριού, προσφέροντας το καλύτερο του εαυτού μας και λαμβάνοντας προστασία μέσα από τις αρετές του στοιχείου της Γης.
Δες το βίντεο καλωσορίσματος
Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι η βασιλικότητα του Φωτός, συνδέεται με την πλήρωση του Ανθρώπου μέσα στο Φως. Είναι ο προστάτης της εσωτερικής γης και του κήπου του Θεού μέσα στον άνθρωπο.Οι Εσσαίοι γιορτάζουμε τον Αρχάγγελο Ουριήλ (θεϊκή διάνοια του στοιχείου της Γης) κάθε καλοκαίρι, και προσκαλούμε τις γυναίκες και τους άνδρες που συμμετέχουν στην αφύπνιση της συνειδητότητας της ανθρωπότητας να συμμετάσχετε σε αυτήν την εργασία.
Μάθε περισσότερα
 Όσο η επιρροή της καταστροφής, του περιορισμού και του πολέμου εξαπλώνεται, τόσο η θέλησή μας για μονιμότητα του Φωτός επάνω στην γη ενισχύεται. Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί, συγχρονισμένοι τα μυστήρια της ζωής μέσα από κοινές ιερές εργασίες, ο καθένας από το σπίτι του. 
Δραστηριότητες κατά τον Οικουμενικό εορτασμό:
 • Τελετουργικά επάνω στο ιερογλυφικό της Λατρείας του Φωτός, 
 • τραγούδια, 
 • εκφορά ιερών κειμένων & προσευχών, 
 • διαλογισμοί,
 • παρακολούθηση διαλέξεων, 
 • εργασία 3 φορές την ημέρα σε ένα ειδικά αφιερωμένο χώρο που θα έχουμε φτιάξει στο σπίτι μας, 
 • τελετουργία του Κύκλου των Αρχαγγέλων©.
Μάθε περισσότερα στο βίντεο "Προετοιμασία για τον εορτασμό"
Το ιερογλυφικό
της Λατρείας του Φωτός
Κυριακή 14 Ιουνίου,
18 :00-20:00
Ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας
Έλα στο Κέντρο μας, για να γνωρίσεις την εσσαϊκή Παράδοση από κοντά, να ενημερωθείς για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν επάνω στο ιερογλυφικό της Λατρείας του Φωτός και να καθοδηγηθείς αναλυτικά στο πώς θα συμμετάσχετε στον Εορτασμό από το σπίτι σας!
 
Θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβεις το 1ο χρίσμα/είσοδο στον Κύκλο των Αρχαγγέλων, την Καλή Μεταστροφή της Καρδιάς, μια πράξη αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης προς τον θεϊκό κόσμο, η οποία θεραπεύει και προστατεύει την καρδιά.
 
Ενημέρωσέ μας εάν θα έρθεις
στην συνάντηση αυτή!
Πληροφορίες-εγγραφές:
Ελληνικό Κέντρο Εσσαϊκής Εκπαίδευσης
Βαλτετσίου 13 & Ιπποκράτους, Αθήνα (4οςοροφος)
211 014 4616, 6948 538 744
Eνημερώσεις

Social Media


Facebook YouTube

Μάνταλας Αγγέλων
Άγγελος της Γης Άγγελος του Αέρα

Μάνταλας Ενέργειας
Το άνοιγμα της καρδιάς Βρες την αιτία των ασθενειών

Όταν τρως το φρούτο να φυτεύεις το κουκούτσι, ώστε και άλλες καρδιές μετά από σένα να μπορέσουν να χαρούν το δένδρο που είναι φορτωμένο με καρπούς ωριμασμένους στον ήλιο.

Olivier Manitara


bottom